En we zijn (bijna) vertrokken...
Door: Griet
03 Oktober 2007 | Ghana, Tamale
Gepakt en gezakt, klaar voor het grote avontuur...
Vanaf nu kunnen jullie mijn waanzinnige Ghanese avonturen volgen en mijn foto's bekijken via deze website.
Gegroet allen en tot mails of tot hoors!
Zoen,
Griet
Gegroet allen en tot mails of tot hoors!
Zoen,
Griet
03 Oktober 2007 - 13:02
Joost:
ey shattie,
nog twee n8jes, en dan ga ik u zo vreselijk hard missen hé !!!
hvj
ps: ik heb het eerste berichtje gepost ;) -
03 Oktober 2007 - 13:32
Burn:
Best dat je pas vrijdag gaat vliegen, dan hoef je morgen niets van mijn eerste pleitmoment te missen! Afspraak om 14u30 in de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk. Je zal me herkennen aan de zwarte jurk met de stukjes schaap! -
03 Oktober 2007 - 13:32
Inez:
Ela Grietepetiet!
Jammer dat we er zaterdag niet konden bijzijn. De beebiebuik eist zijn tol. ;o)
In ieder geval een waanzinnig verblijf in Ghana en ik houd je zeker op de hoogte. Beebienieuws wordt de wereld rond gestuurd.
Groetje,
Bos, Jan en kleine ukkie X -
03 Oktober 2007 - 18:47
The Flying Dutchman:
ja ik wou dus ook het eerste berichtje posten
maar ik ben al te laat
maar aan den andere kant tis wel het eerste berichtje vanuit den buitenland ;)
dikke kus en moge je terug komen! :d -
03 Oktober 2007 - 18:51
Annie:
Dag Griet
Heb je mailtje goed ontvangen.
Wij wensen je een heel goed verblijf toe in Ghana.
Jammer dat ik u niet meer gezien heb.
je meter. -
03 Oktober 2007 - 22:24
Mamaatje:
'k hoop dat het 'n fijne ervaring wordt en dat je er écht veel zal kunnen helpen !
goede reis !
dikke zoen,
XXX
MAM -
04 Oktober 2007 - 13:05
Bob & Kaat:
Laat het een onvergetelijke ervaring worden !
Succes en veel plezier ! Bob& Kaat X -
04 Oktober 2007 - 13:59
Béné:
Hey Griet,
Heb vandaag al aan je gedacht hoor. Ik duim voor een veilige landing en een superervaring waaruit je veel voldoening kunt putten!
Go for it!
xx
Béné
p.s: je hebt onze regenjas toch mee he;) -
04 Oktober 2007 - 19:33
Mel:
haai grietje,
amuseer je daar goed, leef je in en uit én kom als een rijker persoon terug!
doet da goe, maar wees voorzichtig
supervriendinnetje, nen dikke kus en hupperdepup!
ik heb je nog maar net gezien maar ik mis je nu al! wat gaat dat geven de komende maanden;) -
05 Oktober 2007 - 09:10
Burn:
'k Heb hier een vliegtuig zien passeren, en aangezien het hier uitzonderlijk schoon weer is (de zon schijnt, da's al de derde keer deze zomer), heb ik eens gezwaaid. Of je teruggezwaaid hebt, is me ontglipt (ik had net telefoon), maar ik neem aan van wel en dank je daarvoor!
05 Oktober 2007 - 17:20
Kora:
Joe die Griet,
Jammer dat we niet meer konden afspreken, maar in ieder geval een heel goeie reis gewenst!! Geniet ervan, want het is (hoe cliché het ook mag klinken) echt een unieke ervaring. Wij zullen ondertussen uwe shoe wel bezighouden en je op tijd en stond op de hoogte houden van zijn straffe (of domme) stoten ;-)
Veel plezier daar!!!
Kora -
05 Oktober 2007 - 17:20
Fienie:
Eej Gröt,
'k had je daarstraks nog een berichtje willen sturen om je een goede reis te wensen, maar iedereen in t kruidvat had weer droogshampoo nodig ;-)
Geniet er daar maar superhard van en zorgt da ge die valies zeker NIET mee terug brengt!
Dikke, dikke kussen, Fien
PS: mijn eerste berichtje is dus bij deze al gepost. Zegt dus niet da k niet aan u denk é. -
06 Oktober 2007 - 10:24
Dilly:
joe (gekke) griet!!
toch helemaal anders zonder u op kot zenne, zie maar da ge de ghaneesjes maar goed verzorgt ipv mij ;)
ik zal hier nog wel wa soep eten ofzo :p
ik ga het geld van da bier vandaag nog storten! ;)
amuseer u daar!!
dilly -
07 Oktober 2007 - 20:46
Toon:
juu, alles goed in den Afrik? Ik neem aan van wel, relax-take-it-easy mentaliteit ten top. Hopelijk kan je er iets betekenen en de omgeving iets voor jou, maar daar twijfel ik niet aan. Veel plezier en succes. juu xx -
08 Oktober 2007 - 12:03
Klaartje:
Lieve griet,
de overkant van de Frankrijklei ziet er maar somber uit, zo zonder jou...
Hopelijk ben je inmiddels goed gearriveerd, heb je al goeie eerste indrukken opgedaan en wil je er nu volledig tegenaan!
Ik wens je een hele goeie reis, hoop dat het project de moeite loont en dat jullie helpende handen op de juiste plaats, vele harten mogen verwarmen.
Geniet van deze unieke belevenis!
Pas goed op jezelf en op mekaar!
Kus, Klaar -
08 Oktober 2007 - 15:04
Sarah:
Joe!
Toch nog wat nieuws van u medeleisels, we missen u hier zenne, zo met z'n twee takraden enzo, PJ die ne snotneus heeft en dan te laat is op zondagmorgen. Doe da daar heel goe en geniet van de speciale ervaring!
groetjes
sarah -
08 Oktober 2007 - 17:01
Karel DM:
Hi Petekind,
Mocht je daar honger lijden:
gefrituurde kakkerlakken zijn best lekker. Alleen hopen dat ze geen ebola hebben.
Veel avontuur toegewenst!!
groetjes van ons.